Open Middag

Welkom op onze open middag, zondag 21 Mei.

Tijd: van 13.00 tot 17.00 uur.

Er is koffie en thee, met iets lekkers. Graag een bijdrage in de pot.

Linda verkoopt zaad uit eigen tuin.

Speciale gasten:

Carla Ham zal in de tipi Mantra’s gaan zingen. Soham

Barbara Sparreboom komt met haar paard:

Ben jij je bewust van jouw uitstraling en invloed (op paarden)? Veelal doe je iets ‘op de automatische piloot’ en sta je niet stil bij wat dit teweegbrengt in jouw omgeving. Wij, mensen, kunnen heel veel leren van het paard over onze onbewuste houding naar onze omgeving. Paarden kijken en voelen verder dan alleen taal en de bewuste houding van de mens. Zij reageren meer op authenticiteit. Wil je het een keer uitproberen? Op 21 mei ben ik met mijn paard Choco op het Eibernest. Wees welkom!

 

 

Saskia Vermeesch zal een oefening doen Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong, Meditatie In Beweging

Chi Neng Qigong is een Chinese bewegingsleer voor het versterken van lichaam en geest. De langzame, sierlijke bewegingen brengen je geest tot rust, stimuleren de doorstroom van levensenergie (Chi) en maken je lichaam ontspannen en krachtig. De aandacht is geconcentreerd op elke beweging. Dit “bewust aanwezig zijn” helpt je om “uit je denken, in je voelen” te komen.  Hierdoor kom je in contact met jezelf en diepe innerlijke stilte.

~ chi neng qigong ~ ongekend vertrouwen in jezelf, de ander en het geheel ~

 José Berkers komt met haar massagetafel en biedt een ontspanningsmassage aan voor hoofd en handen. José heeft een praktijk voor bio dynamische (massage) therapie in Deurne. Een therapie die uitgaat van het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Naast gesprekken komen cliënten in de praktijk om massages te ontvangen of ze maken gebruik van een scala aan lichaamsgerichte oefeningen.   Jose berkers

 Carry Verrijt, voet massage.

Onze voeten dragen ons dag in dag uit. Daarom kan het fijn zijn om wat extra aandacht aan ze te besteden. ​Voetmassage – géén reflextherapie – kan een mooi begin daarvan zijn. Toegankelijk, want gericht op ontspanning. Je laten aanraken, maar toch niet te dichtbij.
​Ik maak hierbij gebruik van etherische olie, die voor extra ontspanning kan zorgen.

  

Freddy Oude Rikmanspoel is Reiki master en heeft een eigen praktijk in Deurne voor psychosociale begeleiding, Reiki en ontspanningsmassages. Reiki is een vorm van werken met universele levensenergie. Wanneer iemand op spiritueel of mentaal bewustzijnsniveau niet in balans is zal zich dat op den duur manifesteren op het fysieke niveau, wordt dus merkbaar in het lichaam. Bij een gezond persoon die in balans is kan deze lichaamsenergie vrijelijk door het lichaam stromen. Bij onbalans ontstaan, m.n. bij de chakra’s, verstoppingen. Door middel van Reiki kunnen deze verstoppingen weer worden opgeheven, waardoor de levensenergie weer vrij door het lichaam kan stromen. En dat heeft weer tot gevolg dat men beter in z’n vel zit, fysieke klachten verminderen of verdwijnen. Op deze open middag kunnen de bezoekers kennismaken d.m.v. een korte behandeling. Wees welkom.

Marleen Mensink zal voor muziek zorgen.

Voor het aanbieden van dit evenement hopen wij dat u de rode donatie pot niet zomaar voorbij loopt. Bedankt.