EiberWij

Het Eibernest is uitgebreid met 1 hectare land. Het perceel ligt tussen het huidige Eibernest en onze tuin.  Op het Eibernest en op de EiberWij zullen steeds meer voedselbosgewassen aangeplant worden.  Alles onder het beheer van de Stichting.

Het land is verdeeld in een grasland/wei en een stuk wat aangeplant is met inheemse struiken en bomen en notenbomen. Hier loopt een slingerend pad doorheen ( bezinningspad )

  Eiberbos met bezinningspad

Op het Eibernest zelf hebben we meer fruit, hazelaars, noten en kastagne’s geplant.

In 2019  verhuren we 4 recreatieve plekken op dit stuk land. Dit doen we aan mensen die voeling hebben met onze intenties en bereid zijn om naast huur ook te helpen. Ieder krijgt een eigen plek, maar er is ook gemeenschappelijk gebruik, mn een tunnelkas. Alle plekken zijn bezet nu. Het bedrijf ‘De Peelconnectie’ bewerkt de grote moestuin. ( 50×40 Meter en een eigen tunnelkas )

 Eibertuin

Een stuk van onze grote privé tuin en vijver is veeltijds voor onze gasten beschikbaar.  Via een poort toegankelijk. Soms is deze poort op slot. In de vijver mag gezwommen worden, ook naakt. Het water is enigszins stromend, geen stilstaand water.