Back in Balance-Touche of heart

Heb je zin in een fijne valentijnsavond en ben je single? Geen probleem! Op Valentijnsdag gaan we de universele kracht van liefde inzetten door middel van aanraken en aangeraakt worden.

Er wordt weleens gezegd; de handen zijn het verlengstuk van het hart. Tijdens de touch of heart avond stellen we ons hart beetje bij beetje meer open zodat we ons door elkaar op liefdevolle wijze aangeraakt kunnen laten worden. Dit doen we door eerst tot onszelf te komen. Daarna gaan we in contact met de anderen. Bij iedere aanraking gaan we bij onszelf na. Wil ik dit? En ook tussendoor vragen we onszelf steeds af; vind ik dit nog steeds fijn? De nadruk ligt op grenzen aangeven en het uitspreken van wat je graag zou willen. Vind ik het oke om de ander aan te raken? Of doe ik dat liever niet? Een nee is altijd welkom.

Om steeds goed na te blijven gaan wat we nu eigenlijk willen nemen we telkens de tijd om terug naar onszelf te gaan zodat we bijvoorbeeld niet de ander gaan pleasen.

Wil jij de diepgaande kracht van een aanraking ervaren? Kom dan naar de Back in Balance – Touch of heart – Valentijnseditie
Tijdens deze avond kunnen we diep geraakt worden en daarom sluiten we de avond rustig af.

Veilige setting;
We oefenen met aanraking in een veilige setting waarbij grenzen belangrijk zijn. Aanraking van de intieme zones is dan ook nooit onderdeel van de workshop. De workshop is voor zowel mannen en vrouwen. Er wordt in de workshop geen onderscheid gemaakt in oefeningen met mannen of vrouwen. Vanuit persoonlijke voorkeur kun je er wel altijd voor kiezen een oefening juist wel of niet met iemand van hetzelfde/het andere geslacht te doen. Het is geen datingavond. Het is een uitnodiging om met elkaar in verbinding te gaan in het moment.

Aanraking vanuit het hart van weerszijden geeft je positieve levensenergie, vermindert stress en helpt om vanuit het hoofd naar het hart te gaan. De verbinding is een uiting van liefde en kan troost bieden bij moeilijkheden in het leven.

Enthousiast?? JA?!! Bijzijn is meemaken!! Schrijf je in op de gastenlijst via backinbalanceworkshops@gmail.com

De Touch of Heart wordt voor het allereerst georganiseerd en daarom geldt er een unieke introductieprijs van € 19,- i.p.v. € 35,- voor de speciale Touch of Heart – Valentijnseditie van 14 februari 2020. Na aanmelding via backinbalanceworkshops@gmail.com ontvang je verdere info en betaalgegevens. Jouw bijdrage van € 19,- voor deze avond is inclusief lekkers en drankjes. Let op; er is plaats voor max. 14 deelnemers. Neem je warme sokken/sloffen mee?

Datum:

Vrijdag 14 februari van 19:30 uur tot 22:30 uur.

”Sta jezelf toe om vastgehouden te worden”

Judith Lammers

Dit bericht is geplaatst in Geen onderdeel van een categorie. Bookmark de permalink.