Bijeenkomst Ervaren en Ontmoeten

Eventueel in combinatie met een gezamenlijke vegetarische maaltijd of de individuele energetische sessies van die middag, zie hieronder.

Het doel van de avond is:
Hoe ga ik om met mijn gevoeligheid, wat zijn mijn valkuilen, hoe ga ik om met wat ik voel van anderen/energie/straling etc.

De uitgangspositie is niet zozeer hoe verdedig ik me als hooggevoelige tegen de wereld om me heen, maar hoe benut ik mijn gave, hoe kijk ik naar de ander, wat voor effect heeft andermans gedrag op mij etc.
Waar loop ik tegenaan, hoe ga ik er nu mee om en hoe zou ik het anders kunnen doen.

Een avond om anders te leren omgaan met jezelf, met anderen en met je gevoel..
Verdieping in de zoektocht naar, wie ben ik, wie zou ik kunnen zijn en waar liggen mijn talenten.

De steekwoorden zijn kwetsbaarheid, openheid, zichtbaarheid en (zelf) reflectie

Opgeven graag via e-mail naar: info@lichtplek.nl
t.a.v. Joost of via PB op Facebook naar Joost Alberts

Praktische informatie van het Eibersnest en de groep “Ervaren en ontmoeten”

We hebben de yurt weer kunnen huren op de prachtige locatie “het Eibernest”, hoge brug 3 in Liessel. Mocht je op 11 oktober zowel de individuele healing ‘s middags en de gesprekscirkel in de avond willen doen weet dat je met ons kunt mee-eten voor 10 euro. Wel even via een PB doorgeven aan Angelique of per mail (angelique.raaijmakers@upcmail.nl) .Wij zullen een soep en vegetarische maaltijd voorbereiden aan de hand van aantal doorgegeven aanmeldingen.Voor het huren van de yurt vragen wij aan de deelnemers van de gesprekscirkel in de avond een bijdrage van 5 euro. Neem warme kleding mee en een fijne omslagdoek of deken. De yurt zal verwarmd zijn door een houtkachel . Wij hebben er al zin in. Groetjes Angelique en Ron en Pascale namens facebookgroep Ervaren en Ontmoeten 💥

In verbinding,

Joost Alberts
Stichting Transformatie

Dit bericht is geplaatst in Geen onderdeel van een categorie. Bookmark de permalink.