Helende reis 31 augustus

Bijeenkomst olv Joost Alberts. Aanvang : 19.30 uur tot 22.30 uur.


Tijdens deze bijeenkomst gaan we een reis maken vanaf de duisternis waarin we ooit zijn geïncarneerd, tot aan het licht waaruit we zijn ontsprongen.
Alle opgedane, meegedragen, ziekmakende, verzwarende bagage, op alle niveaus van ons zijn kunnen hiermee naar een hogere frequentie van zijn worden gebracht. Jouw ziel bepaald voor jou welke delen dat zijn.

Dus neem alles mee wat je met je draagt in de vorm van angst, pijn, ziekte, eenzaamheid, boosheid, faalangst of wat dan ook, zonder restricties mee, en laat alles meereizen naar daar waar het heen mag transformeren.

Het doel van deze reizen is heling en groei op alle mogelijke vlakken, fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch.

Onderstaand volgt de praktische informatie van dit evenement, wat georganiseerd wordt in samenwerking met Angelique van de groep Ervaren en Ontmoeten:

We zitten op stoelen, in een kring in de buitenlucht onder een heel groot tentzeil, wil je liever op een kussentje zitten, of op een matje liggen, neem deze dan vooral zelf mee.
Dus neem gerust een dekentje, warm vest en spul tegen de muggen mee. We maken huurkosten en vragen een eigen bijdrage van 5 euro.
Pascale en ik zullen voor water,thee en koffie zorgen,andere consumpties kunnen gekocht worden. Je kunt via persoonlijk bericht je praktische vragen aan mij stellen, inhoudelijke/persoonlijke vragen mag je aan Joost vragen.

Daarnaast zal er een donatiebox staan, waarin je een zelf te bepalen eigen bijdrage MAG stoppen voor Stichting Transformatie

Het wordt prachtig💥👍

met liefde,
Joost , Angelique en Pascal.

Dit bericht is geplaatst in Geen onderdeel van een categorie. Bookmark de permalink.