Innerlijke bewustzijnsmeditatie

Dit is een oproep te stoppen met onbewust te leven!
Observeren, in plaats van oordelen!
Leren gewaarworden.(te voelen)  Geestelijk,  lichamelijk en in je ziel.
Weten, Ervaren  en zijn. Verleden, nu en toekomst.
De eerste taak is op onze adem gericht.
Waarom de adem? Je adem is altijd in ’t NU! Zo kun je niet de adem van vanochtend gebruiken in de middag en even min kan ik de adem van de toekomst nu gebruiken.
Dus met je aandacht op je in en uitademing brengt je jezelf direct in het NU!!
En dat is het enige waar we zouden moeten, willen zijn.
Want NU is de enige zekerheid die we hebben. Wij kunnen immers niet in de toekomst kijken ,alleen maar speculeren. Ik kan rennen zo hard ik maar kan maar ik kom nooit in morgen. Je gedachten op je adem gericht, laat je hersenen pauzeren van ’t altijd maar malen en oordelen over goed of slecht, vrolijk of verdrietig mooi of lelijk enz. Je gedachten op je adem gericht slaat een brug tussen het onbewuste en het bewuste. (Want als je niet aan je adem denkt gaat je adem toch door).
Je gedachten op je adem gericht doet je beseffen dat er niets maar dan ook niets belangrijker is dan je adem, zonder kunnen we immers niet in dit leven .

En dit is  nog maar een klein deeltje van de oefening(en) die het begin van bewustwording en dus verslavingen, conditioneringen mogelijk doen beëindigen.
Maar hoe gaan we deze eenvoudige maar toch moeilijke opdracht ons eigen maken…Welkom!

Zie de agenda voor de data. Plaats : in een  Yurd  ( de Wulp) op het Eibernest…voor een gedeeltelijke actieve ademhaling techniek. gevolgd door innerlijke bewustzijns ( Vipassana ) Meditatie. Een meditatie gericht binnen de begrenzing van ons eigen lichaam … en geest

Aanvang 19.30 u        kosten € 7,50 . Wees welkom lieve groet D’s Al                          Telefoon: 06-29112473    Website:  Muziekal

 

Dit bericht is geplaatst in Geen onderdeel van een categorie. Bookmark de permalink.