Jouw Vonk Zomerdagen

Hallo Ik ben Natalie Vonk en heb voor de komende zomer 3 Jouw Vonk dagen gepland op het Eibernest.

Tijdens deze 3 ‘Jouw Vonk Zomerdagen’  ( 27 juni , 24 juli, 2 october ) wil ik een dag lang mensen trainen en begeleiden in hun persoonlijke missie. ,,De insteek is om op een laagdrempelige manier in de rust van een mooie natuurlijke omgeving te luisteren en te leren van jezelf en de mensen om je heen. Samen komen we tot antwoorden, nieuwe inzichten en tools waarmee jij de regie over jouw eigen leven kunt voeren zoals dat het beste bij jou past.”

Wat deze dag je precies gaat brengen is heel persoonlijk. Zeker is dat je met JOUW deelname investeert in jezelf. Tijd en aandacht om te luisteren en te leren van jezelf en de mensen om je heen. Om vervolgens met nieuwe inzichten en opgeladen energie de dag af te sluiten.

De indeling van deze dag bestaat uit;

Kennismaking, groepscoaching / zelfreflectie, creatieve activiteit, lunch, wandeling bezinningspad. We sluiten de dag af met een klankmeditatie in de yurt.

Deelname is € 110,- per persoon en is inclusief uitgebreide lunch  ( incl. BTW )

Ik maak tijdens deze dagen gebruik van mijn eigen kennis en ervaringen, intuïtie, en verschillende technieken. Met een dosis positieve energie laait ‘Jouw Vonk’ weer op.” Meer informatie op www.jouwvonk.nl.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen onderdeel van een categorie. Bookmark de permalink.