Klankconcert 17 augustus

Klankconcert op zaterdag 17 augustus in de grote yurt.
Hartelijk welkom op deze middag waarop je fijn mag ontspannen tijdens een klank-ligconcert (lees onderaan deze brief voor meer informatie over mij en mijn muziek).
Tijd van 14.00 tot ongeveer 16.00 uur.

Aanvang van het concert is om 14.00 uur en het is fijn als je ruim van te voren aanwezig bent. Het concert zal meer dan een uur duren, waarna er gelegenheid is voor een kringgesprek in ongedwongen sfeer. We sluiten af met een lekker kopje thee.

Eigen bijdrage 20 Euro, graag contant te voldoen bij aankomst.
Je kunt voor jezelf een extra kussentje en dekentje meenemen en een flesje water.
Voor opgeven of informatie: Gonnie Feddema
Tel. 06-34463838
gonniesound@gmail.com
https://gonnieklankconcerten.vpweb.nl/


Over mijzelf en klankmuziek.
Mijn naam is Gonnie Feddema en mijn grote passie is het maken van klanken. Voor mezelf en voor anderen. Klanken die gemaakt worden op intuïtie, zonder notenschrift..
In de loop der jaren heb ik mij omringd met vele soorten muziekinstrumenten zoals klankschalen, prachtige native flutes, snaarinstrumenten en instrumenten van glas en metaal die engelachtige klanken maken , maar ook gebruik ik veel lage en diepe klanken die ons een diepe trilling laten ervaren, de klank van de aarde. Met mijn stem heb ik een soort van oerzang ontwikkeld, die je eraan herinnert wie je in wezen bent en je terug brengt naar je innerlijke zelf.
Tijdens een concert word je door de klanken meegenomen; ze dragen je en nemen je mee op reis, terug naar de bron van waaruit alles is ontstaan. Onderweg kun je blokkades tegen komen die mogen worden opgeruimd, waardoor de energie weer vrij door je lichaam kan stromen.
Het is een zachte manier om tot ontspanning of healing te komen; zelf hoef je niets te doen als comfortabel te liggen of zitten onder een dekentje, en alles te laten gebeuren en vooral er heerlijk van genieten.
Ieder concert klinkt en voelt anders; geen enkel concert is hetzelfde. Dit komt omdat de groep mensen en de energie daarvan ook iedere keer anders is, en ik mij daarop afstem.
Een concert kan nog lang nawerken; ons lichaam bestaat voor het overgrote deel uit water en omdat de trilling van instrumenten zoals klankschalen het water in onze lichaamscellen in beweging brengt, wordt ons lichaam gereinigd, gemasseerd en ontdaan van blokkades, waardoor we ons weer opgefrist en als herboren voelen. Soms nog dagen merkbaar.

Dit bericht is geplaatst in Geen onderdeel van een categorie. Bookmark de permalink.