Massage avond

Impressie filmpje

Aanrakingen, knuffelen, wrijven, masseren deze dingen dragen bij aan je geluksgevoel, geborgenheid en ontspanning, waar je vaak dagen en soms wekenlang voordeel van kunt ervaren.

Wij Ron (Massagoloog) en Pascale (knuffel specialist) willen jullie uitnodigen om mee te doen, met of zonder partner, waarbij je masseert en gemasseerd wordt.

Je kunt ervaren of onervaren zijn. Als er behoefte aan is, zullen we ondersteuning/begeleiding bieden. Het gaat hier om aanwezig zijn. Aanwezig zijn in je lichaam en in het hier en nu. Ook al zijn we wellicht vreemd aan Elkaar, we mogen en kunnen elkaar
ont- moeten.

Zonder veel woorden begeleiden we deze avond. Er zullen koppels gevormd worden, waarbij jouw gevoel leidend is. We zorgen voor de juiste sfeer en het respect, voor ieder die aanwezig is.

Uiteraard is er de gehele avond volop thee en (munt)water en iets te eten na afloop. Olie is inbegrepen en handdoeken zijn aanwezig.

We doen dit op een prachtige locatie in de natuur, in een landelijk gebied “de Peel” in een mooie yurt, waar we met een vuurtje in een houtkachel voor de juiste temperatuur zorgen.

Voor deelname aan deze massage
ont-moetingsavond vragen wij een minimum donatie van € 25.- per pesoon, bij aanmelding.

Tot een maximum van 12 en minimum van 6 deelnemers vind deze avond plaats.

Tevens zijn er mogelijkheden te blijven overnachten op deze magische locatie “het Eibernest” in een yurt of met je eigen tentje.
Zo maak je van een ontspannende avond, een relax weekend, waar je op zondag wakker wordt, midden in de natuur. waar we een ontbijt verzorgen met vers geplukt fruit van het land. (met dat wat er dan is.)

Voor de overnachting rekenen we €20.- p.p.

Meld je aan via Whatsapp zodat we eventuele vragen kunnen beantwoorden (of bellen kan ook natuurlijk)
Ron van der Sterren
(0031) 06 45860721

We kijken er naar uit jou te kúnnen
ont-moeten.

Voel je uitgenodigd en welkom!
Ron & Pascale

Dit bericht is geplaatst in Geen onderdeel van een categorie. Bookmark de permalink.