Sistersdag 20 juli

Sistersdag 13th Rite of the Womb Munay-Ki met

Sacred Cacaoceremonie

Zaterdag 20 juli – 10:00 tot 17.00

♥2 verdiepende rituelen op deze dag waarin contact met je Innerlijk centraal staat ♥

Op 20 juli 2019 delen wij samen met jou, mooie Vrouw, deze dag die in het teken staat van de verbinding tussen onze baarmoeder(-s) en onze Harten. In de ochtend milde yoga, waarna wij liefdevol de 13th Rite of the Womb Munay-Ki door gaan geven aan jou, een prachtig diepgaand ritueel om je te verbinden met je baarmoeder. Waar veelal oude pijnen opgeslagen liggen vanuit ons huidige leven, onze voorouderlijnen en zelfs collectief. Want dát we pijnen met ons meedragen is wel zeker en dat we heel lang onderdrukt zijn als vrouw weten we inmiddels ook.

Daarom willen wij je weer in verbinding laten komen met je Womb. De bijzondere plek waarin Liefde en creatie plaatsvindt. Waarin soms kinderen mogen groeien en waarin onze, nog vaak verborgen, vele krachten aanwezig zijn.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=YBgKOzx1ooQ

Heling voor ons zelf, onze moeders, grootmoeders en alle moeders voor ons.

Heling voor onze dochters, kleindochters en alle dochters na ons.

In de middag verbinden wij met elkaar in de Sacred Cacao Ceremonie. Dezachte en liefdevolle vrouwelijke Spirit van de Cacao laat ons nog dieper in ons Hart komen. Zij laat weten dat er altijd Liefde in ons aanwezig is, ook al is dit soms moeilijk te voelen of mag het er zelfs door opgelegde conditioneringen niet (meer) zijn. Je eigen warmte en openheid ervaren in de veilige bedding van je Sisters die er aanwezig Zijn. Door de klanken van de sjamaanse drum, fluit, stem, klankschalen en andere instrumenten gaan we via een geleide meditatie op een diepe ontspannende Innerlijke reis.

PRAKTISCH:

Tijd en locatie:          zaterdag 20 juli, 10:00 tot 17:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur)  

Lunch:We lunchen met een vegan Potluck. Een  ieder maakt iets wat hij/zij graag maakt en lust.  Graag gluten- en lactose vrij (voor als er Sisters zijn met  een allergie hiervoor)Wij zorgen voor de soep, thee en lekkers. Er is een koelkast en een fornuis om iets op te warmen.

Kosten: Wij vragen je een bijdrage te doen vanuit je hart.

Richtprijs € 55,00 voor heel de dag, alles inclusief.

Aanmelden en Info:

Ardy Manders:           06 26090965

ardymanders@hotmail.com

 

Hannie Caron:                06 13508552

hannie.caron@gmail.com

  ♥ Voel jij een Ja in je mooie Hart ♥ Geef je dan op voor deze mooie dag ♥

Leuk om je te ont-moeten in Liefde

Met warme en een liefdevolle groet,

Hannie & Ardy

Dit bericht is geplaatst in Geen onderdeel van een categorie. Bookmark de permalink.