Sisterdag: Thema vrouwelijke kracht

Sistersdag: thema vrouwelijke kracht

Zaterdag 18 januari en/of zondag 15 maart 2020

Mooie vrouw,

Verlang je ernaar om tijd voor jezelf te nemen en samen te vallen met je ware essentie? Op deze sistersdag brengen we ons in contact met onze vrouwelijke kracht. Ben jij nieuwsgierig om je hier dieper mee te verbinden? Dan nodigen we je uit om deel te nemen aan één of twee van deze prachtige dagen.

Vanuit een liefdevolle bedding willen we je uitnodigen om je helemaal met je vrouwzijn te verbinden. Wij doen dat op verschillende manieren: door Qi Gong (o.a. Jade women Qigong; een oude Chinese vorm die de vrouw emotioneel, spiritueel en fysiek ondersteunt), yoga, meditatie, klank, sharings, dans, creatief werk en diverse rituelen binnen en buiten in de omringende natuur.

Wij, Karin en Ardy begeleiden jullie vanuit onze persoonlijke ervaring met diverse vrouwen- en lichaamswerk en verheugen ons erop om met elkaar een reis te maken. In je kern en kracht voel je je weer opgeladen en stralend.

Praktische informatie

Data en tijd

Zaterdag 18 januari en zondag 15 maart 2020 (los te boeken)

We beginnen om 10.00 – 17.30 uur (inloop vanaf 9.30 uur)

Bijdrage:

€ 75,00 per dag inclusief koffie, thee, water, een zintuigstrelende home made vegetarische lunch en iets lekkers bij de thee

Groepsgrootte:

max.10 personen, het gaat door met min. 6 deelnemers

Aanmelden en meer informatie:

ardymanders@hotmail.com of bel 06-26090965 (Ardy)

karinbeerens66@gmail.com of bel 06-12315663 (Karin)

 

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen onderdeel van een categorie. Bookmark de permalink.