Zielsreis

Soulcations, omdat jouw ziel ook met vakantie mag!

Persoonlijke ontwikkeling is leuk, maar ook heel zwaar. Voor je het weet blijf je er in hangen. Het is goed om jezelf te onderzoeken en te durven gaan op de meest duistere plekken van jezelf, het is daarbij essentieel dat je jezelf weer in het licht terug kan (laten) zetten. Daar zijn onze zielsvakanties voor.
Maak contact met het licht in jou, zodat je de weg naar het licht zelf weer terug kan vinden als je op duistere plekken geweest bent.

Persoonlijke aandacht

Aanmelden voorafgaand is verplicht. Dit doen we omdat dit moet vanuit de overheid, maar anders zouden we het ook doen.
Je krijgt voorafgaand een intake, even een kort gesprekje van 10 minuutjes zodat ik weet wat de thema’s die in jouw leven spelen en wat je graag wilt bereiken met deelname aan zo’n sessie. Doordat we altijd met een klein groepje zijn kunnen wij op deze manier inspelen op jouw persoonlijke pad.

We zijn met maximaal 8 personen, zo kan ik je alle persoonlijke aandacht geven die ik belangrijk vind.

De zondagmiddagen  :   Tijd:  12:00-17.00 uur

De donderdag of vrijdagavond: Je wordt warm welkom geheten vanaf 19:30 uur rondom het vuur met een kopje thee en wat lekkers.
Er is een heerlijk matras plekje voor jou gereserveerd.
Als we allemaal aanwezig zijn zullen we onze intenties en verhalen delen.
Het verloop van de avond bestaat uit bewegen, muziek, theorie, geleide meditaties en diepte relaxaties die je verbinden met het licht in jou. Je gaat ervaren dat jij het licht bent.

Afsluiting:De avond afsluiten vind ik heel belangrijk, wat we met elkaar gedeeld en beleeft hebben mag een warme bedding vinden binnen in jou en de groep.
Daarna mag je nog blijven om thee te drinken, te genieten van elkaar en de natuur.

Overnachten: Als je dan toch al een fijn plekje hebt en je ziel al op vakantie is geweest mag je lichaam natuurlijk ook op vakantie. Je mag bij ons in de yurt blijven overnachten, er is een douche aanwezig en je krijgt een heerlijk ontbijt van ons.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen onderdeel van een categorie. Bookmark de permalink.