Kunst

 

Emelie Jegerings is een Deurnese artieste die o.a. prachtige peellandschappen schildert. 5 mei is de laatste dag van de tentoonstelling in de Wieger in Deurne. Wij zijn blij dat we 2 werken van haar mogen exposeren in de nieuwe bloementuin op de EiberWij. Ze blijven hier tot en met pinksteren. 9 juni ( 1 e pinksterdag ) is hier ‘Open tuinen dag’ van ‘Groei en bloei’. Kunst tilt de tuin op. In dit geval is het werk van Emelie een prachtige bloem die nooit ophoudt met bloeien. Met het zonlicht erdoorheen wordt het nog prachtiger. Het materiaal is plexiglas bespoten met blanke autolak. Spiegelend op het water is het werk ook magnifiek. Aankoop is mogelijk, meer info bij de kunstenaar zelf. info@emeliejegerings.nl      www.emeliejegerings.nl

Op ons land zijn meerdere kunstwerken te zien. We hopen dat kunst een grotere plek gaat innemen op ons land. Voor het ‘optillend’ effect op meerdere fronten. Niet alleen visueel. Ons land is heel geschikt om schilderworkshops of beeldhouwers te faciliteren. Kom kijken op onze open dag 5 mei of een ander moment . Welkom kunstminners.

We zijn zeer vereerd met de beelden van Tineke Hellinga op ons land. De meeste beelden zijn te koop.  Tineke is 24 juni 2015 overleden. De verkoop gaat via haar dochter Monique.

Naast het werk van Tineke is er een groot beeldhouw werk  te bezichtigen. Dit staat langs de Hogebrug en weegt zo’n 700 kg.   ” De Oerbron” van Joost Barbiers

In de tuin en op het Eibernest zijn 2 kunstwerken/smeedwerk van  Dirk Verberne  geplaatst.

Als fotografe is Ine Bellemakers aan het Eibernest verbonden. Op de site van Up2U kun je veel van haar mooie foto’s bekijken.