Helende reis met Joost

Tijd: 19.30-21.30 uur.
Tijdens deze bijeenkomst gaan we een ontzettende krachtige en helende reis maken door alle lagen van het spectrum van licht.
Alle overbodige, ziekmakende, verzwarende en beperkende bagage, op alle niveaus van ons zijn kan hiermee naar een hogere frequentie van zijn worden gebracht. Jouw ziel bepaald voor jou welke delen dat zijn.
Dus neem alles mee wat je met je draagt in de vorm van angst, pijn, ziekte, eenzaamheid, boosheid, faalangst of wat dan ook, zonder restricties mee, en laat alles meereizen naar daar waar het heen mag transformeren.
Het doel van deze reizen is heling en groei op alle mogelijke vlakken, fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch.
We zitten op stoelen, wil je liever op een kussentje zitten, of op een matje liggen, neem deze dan vooral zelf mee.
Dus neem gerust een dekentje, warm vest en spul tegen de muggen mee.
We maken huurkosten en vragen een minimale eigen bijdrage van 5 euro.
Daarnaast zal er een donatiebox staan, waarin je een zelf te bepalen eigen bijdrage mag stoppen voor Stichting Transformatie
Lieve mensen, zouden jullie via e-mail nog even willen doorgeven of je komt en zo ja, met hoeveel mensen, dit i.v.m de voorbereidingen.
graag via e-mail info@lichtplek.nl of via PB naar mij, Joost Alberts.
Adres: Het Eibersnest, Hogebrug 3, 5757 RS in Liessel (NB)
Bedankt alvast 🙂 ♥
In verbinding,

Joost

Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie | Reacties uitgeschakeld voor Helende reis met Joost

Vegetarische Maaltijd 2 september

Marck Hofmeester gaat weer voor ons koken.

We houden het heel eenvoudig deze keer. Eén gang, Eén kok, koffie en thee na.

Inloop 17.30 uur.  Kosten: 15,00 euro.

We zullen de Corona richtlijnen handhaven en 1,5 meter uit elkaar zitten. Bij opgave graag doorgeven met hoeveel jullie zijn en wie bij elkaar mogen zitten. We gaan voor maximaal 40 personen. Op tijd reseveren, het loopt vaak al vroeg vol.

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers om deze activiteit te ondersteunen, 1 en 2 september. Muzikale omlijsting zoeken we ook nog iets voor.

Opgave bij info@marckhofmeester.nl

Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie | Reacties uitgeschakeld voor Vegetarische Maaltijd 2 september

Marielle 19 juli

19 juli:

14:00-16:30 Adem sessie:Je ademhaling laat zien hoe jij in het leven staat. In het dagelijks leven worden gevoelens en emoties onbewust met de ademhaling onderdrukt. Deze ingehouden emoties en gevoelens worden opgeslagen en vastgezet in het lichaam, met allerlei mogelijke fysieke en lichamelijke klachten tot gevolg zoals:

angst, boosheid, stress, piekeren, depressie, vermoeidheid, spierpijn, hoofdpijn, astma en hyperventilatie.

Ik leer je weer volledig en verbonden te ademen. Gegeven door Priya
Bijdrage €27,50
www.praktijkvoorademwerk.nl

17:30-19:00 Dinner €12,50

19:30-21:00 klank sessie :
Er wordt gewerkt met verschillende instrumenten. Denk aan klankschalen,
Didgeridoo, Fluiten, Stemgeluid en Percussie instrumenten .Soundhealing is een therapie die ook de emotionele lading van een blokkade kan halen.
Gegeven door Marielle Bijdrage €22,50
Www.theessenceofbeing.nl

Hele dag bijdrage €55,00

Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie | Reacties uitgeschakeld voor Marielle 19 juli

Zielsreis

Soulcations, omdat jouw ziel ook met vakantie mag!

Persoonlijke ontwikkeling is leuk, maar ook heel zwaar. Voor je het weet blijf je er in hangen. Het is goed om jezelf te onderzoeken en te durven gaan op de meest duistere plekken van jezelf, het is daarbij essentieel dat je jezelf weer in het licht terug kan (laten) zetten. Daar zijn onze zielsvakanties voor.
Maak contact met het licht in jou, zodat je de weg naar het licht zelf weer terug kan vinden als je op duistere plekken geweest bent.

Persoonlijke aandacht

Aanmelden voorafgaand is verplicht. Dit doen we omdat dit moet vanuit de overheid, maar anders zouden we het ook doen.
Je krijgt voorafgaand een intake, even een kort gesprekje van 10 minuutjes zodat ik weet wat de thema’s die in jouw leven spelen en wat je graag wilt bereiken met deelname aan zo’n sessie. Doordat we altijd met een klein groepje zijn kunnen wij op deze manier inspelen op jouw persoonlijke pad.

We zijn met maximaal 8 personen, zo kan ik je alle persoonlijke aandacht geven die ik belangrijk vind.

De zondagmiddagen  :   Tijd:  12:00-17.00 uur

De donderdag of vrijdagavond: Je wordt warm welkom geheten vanaf 19:30 uur rondom het vuur met een kopje thee en wat lekkers.
Er is een heerlijk matras plekje voor jou gereserveerd.
Als we allemaal aanwezig zijn zullen we onze intenties en verhalen delen.
Het verloop van de avond bestaat uit bewegen, muziek, theorie, geleide meditaties en diepte relaxaties die je verbinden met het licht in jou. Je gaat ervaren dat jij het licht bent.

Afsluiting:De avond afsluiten vind ik heel belangrijk, wat we met elkaar gedeeld en beleeft hebben mag een warme bedding vinden binnen in jou en de groep.
Daarna mag je nog blijven om thee te drinken, te genieten van elkaar en de natuur.

Overnachten: Als je dan toch al een fijn plekje hebt en je ziel al op vakantie is geweest mag je lichaam natuurlijk ook op vakantie. Je mag bij ons in de yurt blijven overnachten, er is een douche aanwezig en je krijgt een heerlijk ontbijt van ons.

 

Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie | Reacties uitgeschakeld voor Zielsreis

Permacultuurcursus

Permacultuurcursus Blok 1

Dit blok 1 bestaat uit 4 dagen: 12 en 13 september en 3 en 4 oktober.

Marc Siepman en René Roëll zijn de docenten.

Permacultuur biedt aanknopingspunten voor de volgende stap in duurzaam denken en doen.

In deze tijd van corona hebben we permacultuur nodig. Eens te meer blijkt hoe kwetsbaar we zijn, nu een virusziekte de samenleving lam legt en grote economische schade aanricht.

Permacultuur staat gelijk aan het streven naar veerkracht, zowel in ons persoonlijk leven als in de samenleving als geheel. Veerkracht betekent schokbestendigheid en ontstaat door relaties – hoe meer zinvolle relaties, hoe meer veerkracht. Dat geldt voor tuinen en ecosystemen maar net zo goed voor mensen en samenleven.

De permacultuurcursus van Permacultuur Centrum Nederland staat voor een brede aanpak. Door het volgen van de cursus ga je de samenhang zien tussen ecologische, sociale en economische processen en leer je de manier van denken van permacultuur toepassen op verschillende terreinen van het leven. Daarnaast is de cursus heel praktijkgericht. Het maken van een permacultuur ontwerp voor een concrete probleemsituatie, loopt als een rode draad door de cursus heen.

Het  inleidende blok van de permacultuurcursus gaat vanzelfsprekend over de vraag wat permacultuur is en wat de belangrijkste concepten van permacultuur zijn. Met een online reader met verwijzingen en leesmateriaal houden we het klassikaal overdragen van kennis beperkt. De cursusdagen zijn bedoeld om permacultuur inzichtelijk te maken en om ervaring op te doen met ontwerpen. Veel interactie dus, veel gesprek, (observatie)oefeningen en samenwerken in subgroepen.

Na dit inleidende blok staan vervolgcursussen van Permacultuur Centrum Nederland voor je open. Blok 2 van de permacultuurcursus handelt over het maken van een concreet ontwerp voor (moes)tuin, landschap of voedselbos. Blok 3 gaat in op de persoonlijke en sociale kant van permacultuur en helpt je bij het maken van een uitvoeringsplan. Beide blokken worden in het voorjaar van 2021 ook in Nijmegen aangeboden.

De kosten voor het inleidende blok bedragen 290 euro per persoon, voor twee maal twee lesdagen. Dit is inclusief koffie en thee en lesmateriaal. De cursus gaat door bij 6 deelnemers. Het maximaal aantal deelnemers is 16. Voor verblijf op het terrein wordt een gereduceerd tarief van 15 euro per persoon in rekening gebracht, in de bestaande faciliteiten. Eten gaat op basis van potluck en met groenten van ons eigen terrein.

Marjan: “Leer zelf weer het heft in eigen handen te nemen.

Dat is wat mij betreft, wat je leert als je meer weet over permacultuur. De natuur is onze leermeester. De docenten geven inzicht in hoe systemen werken op groot en klein niveau. De wereldproblematiek lijkt soms heel moeilijk, maar permacultuur leert je samenredzaam te zijn en verschil te maken. Het leert je weer zelf na te denken. De natuur is niet ingewikkeld en moeilijk.”Eenvoud is het kenmerk van het ware.

Voor meer info: Permacultuur Centrum Nederland

Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie | Reacties uitgeschakeld voor Permacultuurcursus

Rode tent

Rode tenten zijn ontstaan n.a.v. het boek van Anita Diamant: “De rode tent”.
De rode tent is van oudsher de plaats waar vrouwen zich tijdens de nieuwe maan drie dagen per maand terugtrokken.
Ze vertelden elkaar verhalen en gaven hun kennis en geheimen door over geboorte, bevalling, sterven en geneeskrachtige kruiden en heling.
In de RODE TENT vieren, bekrachtigen en ervaren we het Vrouw -Zijn.
De Rode tent is een warme, liefdevolle en veilige plek om kwetsbaar te zijn en je te verbinden met je sisters .

Iedere maand tijdens de nieuwe Maan komen we met vrouwen samen.
Je wordt welkom ontvangen in de Yurt met koffie, thee of sap en een lekker warme houtkachel.
Je kiest een plekje, wat prettig voelt, nadat je een (meegebrachte) kaars hebt aangestoken voor jezelf, voor je (groot)moeder en voor degenen waar jouw hart naar uitgaat. Omringd door kaarslicht is het “delen” een wezenlijk onderdeel van de RODE TENT. Echt luisteren met je oren en je hart is een groot cadeau voor diegene wie haar verhaal deelt.

Wil jij iets delen zoals een gedicht, verhaal, lied of iets wat ik nu niet bedenken kan? Voel je vrij. Alles mag ontstaan; dansen, zingen en verhalen vertellen. Om steun vragen en getroost worden.

Wil jij aansluiten bij deze cirkel met maximaal 13 vrouwen?

We komen samen tussen 19.00 uur ~ 19.30 uur
op het Eibernest in Liessel waar we om 19.30 de deuren voor even sluiten om Samen te Zijn.

Trek behagelijke kleding aan.

Jouw donatie: € 7,50
Je kan je per keer inschrijven

Kijk in AGENDA voor de overige data op mijn website: www.passievoorhetleven.nl

Sluit jij aan in de vrouwencirkel? Voel je welkom!

Lieve groet, Pascale ♡♡♡

Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie | Reacties uitgeschakeld voor Rode tent

Zet je leven in beweging

22 maart van 9.15-14.00 uur

Ontdek dat je tot veel meer instaat bent dan je denkt en haal meer uit jouw leven.

De laatste tijd niet meer zo lekker in je vel? Een druk vol leven, maar je voelt niet echt voldoening? Op zoek naar meer rust of energie? Je wilt iets veranderen, maar geen idee waar je moet beginnen?

In deze workshop:

  • Leer je jezelf beter kennen.
  • Bouw je aan meer zelfvertrouwen en ontdek je dat je tot meer instaat bent dan je denkt.
  • Krijg je meer inzicht in jouw eigen grenzen.
  • Ga je op zoek naar wat je tegenhoudt jouw gewenste verandering te maken.
  • Definieer je jouw eerste stap om weer meer uit jouw leven te halen.

Voor wie?

Voor gedreven en ambitieuze levensgenieters die:

  • zichzelf een ‘schop onder de kont’ willen geven;
  • een uitdaging en confrontatie niet uit de weg gaan;
  • het anders durven én willen gaan doen;
  • persoonlijke ontwikkeling als prioriteit zien;
  • meer uit zichzelf en het leven wil halen.

Tijdens deze workshop ga je op een actieve, uitdagende en speelse manier de confrontatie aan met jezelf.

Technieken uit de vechtsport en outdoor training vormen een perfecte spiegel voor gedachten, gevoelens en gedrag dat ervoor zorgt dat jij niet vooruit komt. We gaan samen actief andere mogelijkheden ontdekken, ervaren en uitproberen en de eerste stappen bepalen om jouw leven weer in beweging te zetten. De werkvormen zijn gebaseerd op de Meant4Life outdoor coaching werkwijze en de S.E.X.I. pijlers.

De workshop vindt plaats op een prachtige locatie midden in de natuur. In de buitenlucht zijn werkt stimulerend en verhelderend. Dit is een ervaring voor het leven. Dus zeg het maar, blijf jij nog langer stilstaan?

Link naar de website van Heidi :  Meant4life

 

 

Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie | Reacties uitgeschakeld voor Zet je leven in beweging

Buiten sporten op vrijdagochtend

Outdoortraining voor dames en heren waarvoor ‘sporten’ niet zo vanzelfsprekend is.

Zou je graag op een leuke manier buiten in de natuur willen werken aan je conditie? Maar is ‘sporten’ voor jou niet zo vanzelfsprekend?

Voel je je onzeker over je eigen fysieke kunnen en mogelijkheden? Merk je dat je tegengehouden wordt door een bepaalde angst en heb je moeite om die eerste stap te zetten?

Dan is het nu tijd voor die eerste stap! Kom gezellig samen met anderen deelnemen aan deze vorm van buiten sporten. Je krijgt professioneel begeleiding die ervoor zorgt dat jij te allen tijde mee kunt komen in de training.

Op een speelse manier werken we aan alle facetten van de fysieke conditie met als resultaat; meer uithoudingsvermogen, kracht en wie weet wat nog meer 😉.

We starten met 6 wekelijkse lessen op vrijdagochtend om 11.00 uur, vanaf 1 mei 2020.  De prijs is 10 euro per persoon, per keer. Wel graag van te voren aanmelden.

Met levendige groet,

Heidi van Kampen

Telefoon: +31 (0) 6 1171 1188

E-mail: heidi@meant4life.nl

Website: www.meant4life.nl

 

Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie | Reacties uitgeschakeld voor Buiten sporten op vrijdagochtend

Healing Breath -Ademcircles

De ADEM… Kom en ontdek de kracht van de ADEM!

Wist je dat we gemiddeld maar 30% van onze ademcapaciteit gebruiken? In deze sessie gaan we dit sowieso verdubbelen! Oude blokkades, boosheid, angsten en overtuigingen worden omgezet naar liefde en zachtheid voor jezelf. Ook zul je meer rust en ontspanning gaan ervaren en tegelijkertijd meer vitaliteit in het dagelijks leven. Je krijgt letterlijk méér Ruimte.

De avond wordt verzorgd door Patricia van Kessel, gecertificeerd ademcoach. Ze werkt met de Verbonden Ademtechniek, kristallen, elementen uit de natuur en prachtige muziek… We verbinden allereerst rondom het vuur en ademen dan samen in een warmgestookte YURT.

Data: zie agenda

Bijdrage: 50 euro inklusief thee en iets lekkers

Overnachten in de yurt is mogelijk (  10 euro )

Workshop Zelfliefde  

Een heerlijke dag in aandacht voor jezelf. Een combinatie van zelfonderzoek, voelen, mindfullness en Ademwerk. Naar meer Zelfliefde met zachtheid voor jezelf. Georganiseerd door: Margot Terranea lichaamsgericht coach en mindfullness trainer en Patricia van Kessel. Bijdrage inclusief koffie thee versnaperingen en een biologische lunch: 95 euro.

Soms plakken we er een dans event aan, zondags middags, olv DJ Rainbow

Patricia van Kessel   06-15133321

Website Healing breath

patricia@thehealingbreath.nl

 

Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie | Reacties uitgeschakeld voor Healing Breath -Ademcircles

Grootmoeders-groep

Data : 2020 20 januari, 17 februari, 16 maart, 27 april, 25 mei, 22 juni 

Vanaf 19.30 u inloop met koffie en thee. Om 19.45 u starten we ons programma          k. Heb je een drum, voel je dan uitgenodigd deze mee te nemen

Wees van harte welkom!!  Voor info en opgave:  Hanneke 0492-516534 / city.hawk@online.nl

Ken je  het werk met ‘De Grootmoeders’ nog niet?  Shirley McErlane (aan wie zij verschenen) bracht drie boeiende boeken uit over haar ervaringen en lessen.                    “De Grootmoeders Spreken” /“Een oproep van De Grootmoeders” / “In verbinding met De Grootmoeders”            Website: De Grootmoeders spreken

De Grootmoeders zijn een spirituele groep vrouwen die ons leren – en daarbij helpen – dat het in deze tijd van overheersende Yang-kracht in de wereld hard nodig is om onze Yin-kracht te bundelen en deze uitbreidend toe te voegen aan het totaal van de Yin/Yang-energie. Zo komt er meer balans in die verhouding!                                                            Overigens kunnen óók mannen veel leren over wat zij kunnen bijdragen om dit evenwicht te herstellen. Ze hebben daarbij een andere functie gekregen naast ons vrouwenwerk.

De Grootmoeders leren ons ook hoe we dit werk met vrouwen gezamenlijk (én individueel) kunnen doen. We komen samen om hier vorm aan te geven en elkaar te voeden.               We zullen onder meer mediteren, drummen, liedjes van De Grootmoeders zingen, teksten doornemen, bekrachtigingsceremonies uitvoeren en werken met het Net van licht dat de hele aarde omvat.

Het is fijn te ervaren dat we zelf kunnen bijdragen aan een gezonder evenwicht door met meer bewustzijn onze plek als vrouw in te nemen! De Grootmoeders zeggen: ”Onze boodschap komt het meest tot zijn recht als je haar leeft en in praktijk brengt.”

Het gedachtegoed van De Grootmoeders dragen we vrijwillig uit en dus vragen we slechts een donatie naar keuze, met als basis waardering en draagkracht, om de onkosten te dekken. Wat daarvan eventueel overblijft gaat naar bijeenkomsten en werkzaamheden die dit gedachtegoed en het Net van licht verder over de wereld helpen verspreiden.              Dus voel voor jezelf de waarde van wat je door de samenkomst én van De Grootmoeders ontvangt, om na afloop je bijdrage in ‘Het Potje’ achter te laten.

 

 

Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie | Reacties uitgeschakeld voor Grootmoeders-groep