Het geheim van de tuinfluiter

Het Geheim van de Tuinfluiter is een nieuw programma van De Peelconnectie, bedoeld voor mensen die te veel stress ervaren in het dagelijks leven of op de werkvloer, mensen die kampen met burn-out-klachten of even een pas op de plaats willen maken.

Een kleine groep deelnemers komt een dag per week bij elkaar in de tuin van De Peelconnectie. Een dag om ‘uit je hoofd te komen’, lekker buiten bezig te zijn en alle tijd van de wereld te nemen. Samen gaan we op zoek naar het geheim van de tuinfluiter: de zorgeloosheid, de speelsheid en de ontspanning in jezelf. Moeder Natuur is onze leidraad en inspiratiebron; we zijn dan ook zoveel mogelijk buiten!

*Fysiek en mentaal in beweging komen *Je eigen drijfveren weer voelen *Praktische handvatten krijgen om beter om te gaan met dagelijks stress *Alles leren over de rol van voeding en ademhaling *Prikkelende en zingevende workshops *Inzicht krijgen in de keuzes die voor je liggen *Een dagje zonder telefoon en alle tijd voor jezelf *Omarm de kunst van het lummelen!

Meer weten? Kijk op: www.depeelconnectie.nl

Tuinfluiter